Melyik legyen a két fényképező közül?
Canon EOS 1100D kit
Nikon D3100 kit
segítsetek! árban megegyezik, nem tudok dönteni, annyira nem értek hozzá
köszönöm
köszi a véleményt! egy szavazat a nikonra :)
többiek? fényképészek hol vagytok?
Nikont.
De amúgy menj és fogd kézbe, hogy melyik tetszik - az fontosabb, mint, hogy hd vagy fullhd videot csinál.
Pontosan ugyan ezen a két gépen vacillálok én is.
Eléggé Canon párti vagyok, bár igaz, hogy még Nikon gépet nem használtam.
Nekem is ez lenne a kérdésem, melyiket vegyem meg?
Nekem nem fontos sem a videó része, sem a kijelző mérete.
A gyönyörű, tűéles, színhű, minőségi képek fontosak és ebből a szempontból melyik gép a jobb választás?
Előre is köszönöm a segítséget!
Utolsó: nem tudsz valami fotós fórumot ajánlani? Ott talán többen tudnak szakszerű választ adni nekünk, mert egyenlőre nem tudom mi legyen. Bár a kettőt összehasonlítottam, eddig a Nikon tűnik jobbnak:
szerintem én az mellett döntök
Nagyon forma-forma a két gép. Ami az egyiknél előny, a másiknál hátrány, és fordítva.
A Nikonnál inkább a full HD miatt és a nagyobb képernyője miatt mondják, hogy válasszam azt, de az engem nem érdekel, mert nem videózni szeretnék vele, hanem szuper fotókat készíteni. A kijelző méretkülönbsége is elenyésző a két gép között.
Már több oldalt olvastam, ahol összehasonlították a két gépet. Az egyik oldalon a Canont hozták ki jobbnak, a másik oldalon a Nikont.
Teljesen tanácstalan vagyok. Nyilván a Nikonosok a Nikont fogják ajánlani és fordítva.
Én ezt az oldalt néztem és itt a Canont hozták ki jobbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!