Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik legyen a két fényképező...

Melyik legyen a két fényképező közül?

Figyelt kérdés

Canon EOS 1100D kit

[link]

Nikon D3100 kit

[link]

segítsetek! árban megegyezik, nem tudok dönteni, annyira nem értek hozzá

köszönöm

2011. szept. 19. 19:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én a Nikont venném (nagyobb kijelző, Full HD videó, könnyebb, a felbontása is nagyobb, bár az kb tökmindegy).
2011. szept. 19. 19:59
 2/12 A kérdező kommentje:

köszi a véleményt! egy szavazat a nikonra :)

többiek? fényképészek hol vagytok?

2011. szept. 19. 20:04
 3/12 menta34 ***** válasza:

Nikont.

De amúgy menj és fogd kézbe, hogy melyik tetszik - az fontosabb, mint, hogy hd vagy fullhd videot csinál.

2011. szept. 19. 20:39
 4/12 anonim válasza:

Pontosan ugyan ezen a két gépen vacillálok én is.

Eléggé Canon párti vagyok, bár igaz, hogy még Nikon gépet nem használtam.

Nekem is ez lenne a kérdésem, melyiket vegyem meg?

Nekem nem fontos sem a videó része, sem a kijelző mérete.

A gyönyörű, tűéles, színhű, minőségi képek fontosak és ebből a szempontból melyik gép a jobb választás?

Előre is köszönöm a segítséget!

2011. szept. 22. 14:13
 5/12 A kérdező kommentje:

Utolsó: nem tudsz valami fotós fórumot ajánlani? Ott talán többen tudnak szakszerű választ adni nekünk, mert egyenlőre nem tudom mi legyen. Bár a kettőt összehasonlítottam, eddig a Nikon tűnik jobbnak:

[link]

szerintem én az mellett döntök

2011. szept. 22. 16:34
 6/12 anonim válasza:

Nagyon forma-forma a két gép. Ami az egyiknél előny, a másiknál hátrány, és fordítva.

A Nikonnál inkább a full HD miatt és a nagyobb képernyője miatt mondják, hogy válasszam azt, de az engem nem érdekel, mert nem videózni szeretnék vele, hanem szuper fotókat készíteni. A kijelző méretkülönbsége is elenyésző a két gép között.

Már több oldalt olvastam, ahol összehasonlították a két gépet. Az egyik oldalon a Canont hozták ki jobbnak, a másik oldalon a Nikont.

Teljesen tanácstalan vagyok. Nyilván a Nikonosok a Nikont fogják ajánlani és fordítva.

Én ezt az oldalt néztem és itt a Canont hozták ki jobbnak.

[link]

2011. szept. 23. 14:00
 7/12 A kérdező kommentje:
eddigi válaszokat köszönöm, egy két véleményre még kiváncsi vagyok :) hamarosan megtörténik a gépvásárlás
2011. szept. 25. 12:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Nikon!!! Már csak a márka végett is. De nem csak erről van szó. Szóval egyértelműen Nikon!
2011. szept. 25. 13:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Most már nagyon a nikon fele hajlok én is.
2011. szept. 25. 13:12
 10/12 Sárkányfűárús ***** válasza:
Énis Nikont javaslom...újabb,többet tud, az optikák is olcsóbban beszerezhetők hozzá!:)
2011. szept. 25. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!