Van olyan ingyen letölthető fotoshop program amiben az alábbi funkciók vannak?
köszi.letöltöttem.de nem tudom használni :D
túl bonyolult tele van mindenfélével amik nem tudom mire jók de persze még próbálkozom
ez a használati útmutató hozzá.
Én erről az oldalról pont a napokban töltöttem le egy ilyet, figyeld, hátha lesz megint hasonló. Minden nap letölthetsz valamit ingyé.
Köszi mindenkinek.
Nos. Valóban szeretnék ezzel foglalkozni, de ha őszinte lehetek csak poénból nekem ez nem életre halálra megy. Csak annyit mondtam vannak rajta dolgok, amiket nem vágok,de ugye ezekhez kellő türelem kell, ami belőlem teljes mértékben hiányzik. :)
Amit szeretnél, nem könnyű, még akkor sem, ha "csak" egy háttérváltás. Hogy ennél a példánál maradjak: lehet, hogy más erősségű, más színhőmérsékletű fény fog rá esni más irányból, amit neked kell majd előállítanod. Hidd el, nem is olyan egyszerű az. Én sem "életre-halálra" foglalkozom a GIMP-pel, nem is tudok róla mindent, de másfél-két év alatt sikerült annyit elsajátítanom, amennyi nekem kell. Ebben pl. a háttércsere nincs benne, de nem tudok vele annyit foglalkozni, mint szeretnék.
Csak egy közhelyet tudok mondani: erőfeszítés nélkül nem fogsz eredményt elérni, neki kell ülni és próbálgatni. Ha jól emlékszem, az indavideón vannak fenn oktatóvideók PhotoShophoz, azokat is tudod használni (csak persze máshová kell kattintani és néhány eszköz másképpen működik). De hidd el nekem, hogy a magyar nyelvű GIMP használata nem nehéz. Nekiülsz, próbálgatsz, aztán majd lesz valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!