Van-e még valaki aki kikapcsolja a mobiltelefon "csergőóráját" álmában?
Pórul jártam már nem egyszer (főleg ha kevesebbet aludtam, vagy a szokásosnál korábban keltem), hogy a csergést leállítottam úgy, hogy reggel már nem emlékeztem rá. Egyetlen egy gombbal lehet véglegesen leállítani, az is egy eldugott kis gombocska, errefel álmomban egyből megtalálom. A hatalmas OK gomb, vagy bármelyik másik szundira tenné, csakis az kapcsolja véglegesen ki.
Mára már más ébresztési kütyükre fanyalodtam, és kíváncsi vagyok, hogy más van-e ilyen helyzetben, hogy gond nélkül kikapcsolja a telefont álmában. :)
Még sose jutott eszembe:
1. mobilt hasznalni ebresztonek
2. mobilt bevinni a haloszobaba (piszkos is ahhoz, meg ki is kapcsolom ejjelre, zavar az alvasban az elektroszmog).
Nekem vekkerem van a masik szobababn, nem érem el almomban.:)
A ruha levétele és a kézmosás édeskevés, ha már meg akarunk szabadulni az utcai kosztól. El tudod képzelni mennyi por és kipufogófüst meg egyebek "ragadnak meg" az arcodon, a hajadban? Ha már valaki ennyire elkülöníti az utcát az otthontól, akkor szerintem a kintről való bejövetel egyenesen a zuhanyzóhoz kellene vezessen, nem a kézmosóhoz.
:)
"El tudod képzelni mennyi por és kipufogófüst meg egyebek "ragadnak meg" az arcodon, a hajadban? "
El, de a leirt tisztalkodasnak az emberek kozott kozlekedo, cseppfertozessel terjedo kórokozó elé emelt nehézség a célja, tehat ha oda ultem a buszon, ahova elottem vaélaki hányt, vagy oylan kapaszkodot fogtam, amit elottem zren oylanok, akik nem mosnak kezet a fenekuk kitorlese utan, és kakimaradvanyokat kentek fel rá, akkor az ő bélflórájából ne kapjak töményen.:) Évente 3 kilo koszt meg kell enni, abba belefer az, amit irtal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!