Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van-e még valaki aki kikapcsol...

Van-e még valaki aki kikapcsolja a mobiltelefon "csergőóráját" álmában?

Figyelt kérdés

Pórul jártam már nem egyszer (főleg ha kevesebbet aludtam, vagy a szokásosnál korábban keltem), hogy a csergést leállítottam úgy, hogy reggel már nem emlékeztem rá. Egyetlen egy gombbal lehet véglegesen leállítani, az is egy eldugott kis gombocska, errefel álmomban egyből megtalálom. A hatalmas OK gomb, vagy bármelyik másik szundira tenné, csakis az kapcsolja véglegesen ki.

Mára már más ébresztési kütyükre fanyalodtam, és kíváncsi vagyok, hogy más van-e ilyen helyzetben, hogy gond nélkül kikapcsolja a telefont álmában. :)

2011. szept. 16. 19:24
 1/9 A kérdező kommentje:
*gond nélkül kikapcsolja a telefon ÉBRESZTŐÓRÁJÁT álmában.
2011. szept. 16. 19:25
 2/9 anonim válasza:
Vagy 2x megesett velem is, de többször szerencsére nem :D
2011. szept. 16. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
43%

Még sose jutott eszembe:

1. mobilt hasznalni ebresztonek

2. mobilt bevinni a haloszobaba (piszkos is ahhoz, meg ki is kapcsolom ejjelre, zavar az alvasban az elektroszmog).

Nekem vekkerem van a masik szobababn, nem érem el almomban.:)

2011. szept. 16. 19:37
 4/9 anonim válasza:
Piszkos?? Hát, kivételesen undorító telefonod lehet, hallod O_o Az enyém mellettem alszik az ágyban :D
2011. szept. 16. 19:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát, amit az utcan fogok meg penzes es kapaszkodós kézzel, az utcai tárgy, nem haloszobai. Ha hazamegyek, mielott barmihez nyulok, leveszem az utcai oltozeket es kezet mosok. Onnatol minden, ami utcai, az kulon van, nem viszem be a lakasba. Ha megis meg kell fogni, utana kezet mosok. Ennyi.
2011. szept. 16. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó jópofa volt :) Van egy tisztaságmániás haverom, félelmetes dolgokra képes a pali...
2011. szept. 16. 23:15
 7/9 A kérdező kommentje:

A ruha levétele és a kézmosás édeskevés, ha már meg akarunk szabadulni az utcai kosztól. El tudod képzelni mennyi por és kipufogófüst meg egyebek "ragadnak meg" az arcodon, a hajadban? Ha már valaki ennyire elkülöníti az utcát az otthontól, akkor szerintem a kintről való bejövetel egyenesen a zuhanyzóhoz kellene vezessen, nem a kézmosóhoz.

:)

2011. szept. 17. 08:16
 8/9 anonim ***** válasza:

"El tudod képzelni mennyi por és kipufogófüst meg egyebek "ragadnak meg" az arcodon, a hajadban? "

El, de a leirt tisztalkodasnak az emberek kozott kozlekedo, cseppfertozessel terjedo kórokozó elé emelt nehézség a célja, tehat ha oda ultem a buszon, ahova elottem vaélaki hányt, vagy oylan kapaszkodot fogtam, amit elottem zren oylanok, akik nem mosnak kezet a fenekuk kitorlese utan, és kakimaradvanyokat kentek fel rá, akkor az ő bélflórájából ne kapjak töményen.:) Évente 3 kilo koszt meg kell enni, abba belefer az, amit irtal.:)

2011. szept. 17. 18:41
 9/9 anonim ***** válasza:
😃.
2021. máj. 18. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!