Gondolt egyet a memóriakártya, és lejelszavazta magát?
Elvittem a telomat szervízbe, mert b*szart. Kivettem a memkarit, meg a simet is hogy biztos ami biztos le ne nyúlják el ne vessezn stb...
erre viszakapoma telom, bele a memkari, oszt kódot kér.....maga a memóriakártya.!!!! hát iyle tmég nembaztam 2 napig nem használtama memkártyát itt volt az asztalomon. semmibe berakva nem volt, semmi.
Beleraktam haver telojába ezt a karit, oszt ugyan ott is kódot kér...de az életembe én nem raktam rá kódot.....XD
az asztalon valami ÍTIK lekodolták nekem éjje vagy miafax????
Másik memkarit kezel a telom, felismeri minden ok...de ami benne volt már 2 éve, az nemtetszik neki, és kódot kér......
Fontos adatok, képek vannak rajta, akkor msot elúszott???
Szervizesek kérdeztem aztmondták amit ők csináltak attol nem lehetett...hisz ugye oda se adtam nekik a karit.
mindenféle alap kódot próbáltam már 1111, 12345, 1234, 0000, minden iylet sőt még a pint, meg a biztosnági kódot is, egyik se nyitja:::S
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!