Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem tükörreflexes géppel...

Nem tükörreflexes géppel lehet ilyen képeket készíteni (link)?

Figyelt kérdés

pl.: [link]

Tehát, hogy elöl vagy épp hátul elmosódott a kép. Nem értek a fényképezéshez, de szeretnék többet megtudni róla. Egy canon sx30-as gépet néztem ki, és szeretnék elmenni valamilyen fotótanfolyamra is. Elnézést, ha nagyon buta a kérdés.

2011. szept. 14. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szmenával megtanulja mit miért csinál. Ha azzal megvan, lehet Zenittel továbblépni. Nem szégyen az.

Sokkal nagyobb sikerélmény mint egy digitális, és megtanulja hogy nem lőni kell, hanem fényképezni...

2011. szept. 16. 01:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Időközben meggondoltam magam, és most valami olcsóbb tükörreflexesre gondolok. Néztem a canon 1100d-t de ott nagyon magas a blend érték (f3,5-ös). Nem tudtok ajánlani hasonló árkategóriás gépet alacsonyabb blend értékkel?
2011. szept. 18. 18:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Amit Te írtál (f3,5) az fényerő, persze egyben azt is jelenti, hogy eddig lehet nyitni a blendét.

Ez az érték minél kisebb (számértékre), méretben annál nagyobb (drágább) optika tudja megvalósítani..

Ez innen pénzkérdés.

2011. szept. 18. 19:08
 14/16 anonim ***** válasza:

A tükörreflexes gépen cserélhető az objektív szóval a tök mindegy, hogy a kit obi mit tud.

Ha ilyen képet akarsz akkor előveszed a fix 50-est és rácsavarod.

[link]

Pont ez a jó benne és nem is drága.

Alternatíva még amúgy a használt DSLR is, erre a gépre azért a gazdáik vigyáznak.

[link]

2011. szept. 18. 20:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Második vagyok..

Leltem Neked olvasnivalót, érdemes.

Alul kék írással van többféle tudnivaló is.. katt..

[link]

2011. szept. 26. 17:03
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi :DD
2011. nov. 5. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!