Szerintetek? Milyenek a fotóim?
Szeretek fotózni,és eddig ezeket a képeket csináltam.Szerintetek milyenek lettek?És melyik tetszik neked a legjobban?(:
Minden vélményt szívesen meghallgatok!
11/L
/Ha nem akarja behozni,akkor írjatok és feltöltöm máshova./
hello! (:
Én is szeretek fotozni, és méelis kezdtem, egy ismerösöm aki a Zichybe jár ő vele elszoktam néha hétvégenként menni fotozni és mondta hogy egy sima dolgot is lelehet fotozni csak olyan pontbol kell ahonnan érdekes lehet...:)
szerdán (szept. 21. én) kapok egy fényképezőt : [link]
a fényképeiidel kapcs.: jók, de lehetnek még jobbak is ha komolyan foglalkozol vele ;)
12/L
Köszi:)
Jelenleg egy fényképezőre gyűjtök,mert amivel ezeket fényképeztem az 5megapixeles,meg anyáéké.És már tele van vele a hócipőm hogy minden 6.képnél lemerül,tölthetem az elemeket akár 3napig is...:|
hátha rendesen szeretnél fotozni akkor azt ajánlom hogy vegyél egy normálisat ! (:
de ha neten veszel akkor nézd meg sok helyen mert van ahol 60ezer van ahol 54 és van ahol csak 43 ezer .:)(attol függ milyet veszel)
Én rendszeresen fotózok 12/F . [link] Ez az egyik legújabb művem. Nem rosszak a fotóid ,de annyira nem is tetszenek,a vízcseppes virág a legjobb :D
Szerintem kezdj el rendszeresen kijárni és ötleteket keresni. Ha érdekel a többi fotóm írj privibe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!