Hol lehet még kapni fütyülős kulcstartót?
budapest hetedik kerületben a népszínház utcában sétálgatva a láttam egy kirakatban ilyet tegnap (körúthoz közelebbi felén, körúthoz mentem és jobboldalt volt a bolt)
nekem is van egy ilyenem, még elég rég kaptam valakitől ajándékba, de én nem szeretem, úgyhogy ha gondolod szívesen nekedadom ha budapesti vagy és eljössz érte a batthányitérre :) gondolom az elem nem jó már benne, de régen működött
kattekop
Ha füttyögsz sokat és van visszajelzés ott vehetsz leghamarabb.
Van egy jó módszerem.
Mindig csak ugyanoda teszem a kulcsom, vagyis ha a kocsiból kiszállok zsebre, ha hazaértem akkor a kulcstartó szekrénybe, ha dolgozom az öltöző szekrénybe, ha a garázsban vagyok, akkor a garázsban az erre a célra beütött szögre akasztom.
Lényeg, a kocsiból kiszálláskor azonnal zsebre tenni, hölgyeknek a kézitáskába.
Segítség még, ha a mobilokhoz kapható hosszú széles szalagra teszed, akkor nyakba is akaszthatod, illetve bárhol van jobban észlelhető!
Pl erre még lecsaphatsz:
Egyébként a Camponában mostanában nyílt egy retro-stand (legalábbis én csak tegnap vettem észre, a földszinten a "folyosón" középtájban). Nem tudom, hogy árulnak-e ilyet, de szerintem egy próbát megér, ha a közelben jársz.
Kedves első! Próbálom berajzolni magam a Népszínház utcába a leírásod alapján, de most egyelőre nem megy, mert zokni az agyam. Amúgy pedig közel lakom a Batthyány térhez! :) Kb. 15 perc séta babakocsival. Írj majd privit légyszi, érdekelne az ajánlatod :)
A praktikák amiket írtál 10:15-ös, egész jók, főleg az első :D Sajna a párom ilyen szempontból javíthatatlan, gyári hibás vagy mi, képtelen bármit is a helyére tenni, nagy bánatomra. Nyakba akasztó is van rajta, meg kulcsos szög, de nem váltak be. Mármint a kulcson, nem a páromon :D
A Campona nincs közel, de néha nap járunk arra, azt is melesem alkalomadtán!
Köszi a válaszokat!
a teszvesz jó de lemarad az ember:
itt is találtam :
de rákeresel találsz pár helyen kb. ennyi áron
igaz minduntalan a gyakorikerdesek.hu -ba botlok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!