Nem tudom hogy jó helyre írom ezt a kérdést, de honnan tölthetnék le IC-katalógust ha lehet magyarul ha nem akkor angolul milyen oldalról lehet letölteni?
Figyelt kérdés
Azért mert én elég komoly cuccokat akarok tervezni amikhez már jócskán kellenek IC-k mert a cuccaim saját készítésű nyomtatott áramkör panelekre fognak épülni.2011. szept. 9. 21:26
1/4 Gugu Gabor válasza:
komplet katalógust nem tudom hogy honnan szedhetnél de a google a barátod...
szal ha beírod hogy xyz123 datasheet fog dobni valamit
bár magyarba ne nagyon reménykedj
2/4 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Már az én fiatalkoromban is, egy IC katalógus, több ezer lapra rúgott, amikor úgy nyálaztuk ki az IC-ket. Mára már a katalógusok száma lehet pár tízezer. De valóban a Google tud rajtad segíteni, ha már tudod, hogy mit keresel.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. szept. 14. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!