MIért nem működik a HOTMAIL?
Mai napon nem tudok belépni a hotmail postafiókomba.
szerda 2011 09.07.
Ilyen még nem volt.
Ötlet valakinek?
mer pocsék, azér.
Ne haragudj, ezt nem lehet finomabban megfogalmazni. Én ugyanemiatt váltottam gmailra. Nem reklámozni akarom, de javasolni tudom.
Nekem is rossz volt ma pár órán keresztül, eddig még ilyet én sem tapasztaltam, pedig már 8 éve Hotmailes vagyok. De mostanra minden tuti lett, szerencsére:)
Azt viszont bírom, hogy rögtön beindul a "gmail propaganda". Persze a Hotmail nagyon megbízhatatlan, ezért ez a legnagyobb e-mail szolgáltató az egész világon, és ezért használják ötször annyian mint a gmailt! Ja, hogy a gmail tényleg nagyon megbízható? Valóban? No comment: [link]
Inkább maradnék a Hotmailnél, kösz! :)
Nincs olyan szolgáltató, ahol ne lenne emailcímem, ezért nem értem az ilyen győzkődő kommenteket.
Nekik 1 db emaifiókjuk van vagy mi?
Lényeg: Ma SEM MŰKÖDIK a HOTMAIL!
PICIT KEZD ZAVARTÓ LENNI
"Nincs olyan szolgáltató, ahol ne lenne emailcímem" azért ez nyilván túlzás egy kicsit, nem? :)
Amúgy meg mi a fenének ennyi e-mail cím? No mindegy, Te tudod. . .
Hát ha jól látom a kérdésben az áll, hogy "Miért nem működik a Hotmail?"
Erre szerintem az nem válasz, hogy használj gmailt:)
Ez olyan mint ha megkérdeznéd, hogy miért nem jó a kocsid, én meg erre azt válaszolnám, hogy vegyél egy másikat! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!