Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mil. En digitális fén. Képező...

Mil. En digitális fén. Képező gépet ajánlanátok 30 e ft-ig? (nincs ipszilonom, bocs! )

Figyelt kérdés
Amiben van 5x optikai zoom, lehetőleg optikai képstabilizátor( nem feltétlenül), HD videó(lehetőleg minél hosszabbat lehessen felvenni és közben lehessen zoomolni hanggal), jó képeket csináljon auto módban is.
2011. aug. 23. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Bal oldali [Alt] és 121 az y kódja.

Amúgy meg használt fényképezőből hatalmas a választék. Mivel újat ennyiért nem kapsz.

2011. aug. 26. 08:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Na de kérem!

Én 33 ezerért vettem egy Samsung SH100-as (Smart Camera)fényképezőt, nagyon jó! 5x optikai zoom,3"-os érintőképernyő, wifi, képstabilizátor, 14,2 Megapixel, diktafon, 3D album, intelligens automata, 850mA-es aksi, e-mail képküldés, android operációs rendszer alapú, sorolhatnám még! olcsóbbat.hu -n találsz még "hasonló" fényképezőket, hasonló gépet, hasonló áron nem találsz!!

2011. aug. 26. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:

2. vagyokk

és HD videókat is csinál, de ajánlott egy memória kártya is (4GB hc min!), mert nagyon nagy fotókat készít, és kell neki a hely!

2011. aug. 26. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:

"Na de kérem!

Én 33 ezerért vettem egy ..."

A kédés így szólt:

Mil. En digitális fén. Képező gépet ajánlanátok 30 e ft-ig?

Szerinted? 30 ezer VS 33 ezer.

2011. aug. 27. 09:24
 5/5 anonim ***** válasza:
30 ezer a legolcsóbb az sh100-ból csak én olyan helyen lakok, ahol a legközelebbi boltban 33-ért adják
2011. aug. 29. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!