Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » ASUS x53sj új noteszgépen...

ASUS x53sj új noteszgépen miért nem indul Win.7 oprendszer?

Figyelt kérdés

tegnap felraktam, de nem bootolja be winyóról.

tippeket tudnátok írni, mielőtt hardvert viszem szervizbe, lehet hogy a köhömm.. az oprendszer ezen verziója nem éppen megfelelően.. jó? :)

hasonló esetben a hardver lehet inkább hibás, vagy a szoftver? tehát feltelepíti, beállitottam idő, számítógépnév, egyéb cuccok, és restart után (ha ugye merevlemezről bootol) nem tudja betölteni a windowst.

köszi!

2011. aug. 23. 08:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért mert volt a HDD-n egy rejtett partíció amit eltűntettél a telepítéssel.

A szervíz pedig csak elromlott holmikkal foglalkozik.

A hozzá nem értés nem garanciális probléma.

Keress valakit aki megcsinálja neked.

Ha esetleg miskolci vagy segítek.

2011. aug. 23. 08:55
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi.

nos, ez a "hozzá nem értés" dolog igaz. de hát én sem érthetek mindenhez.

Pesti vagyok, esetleg valami tanács partícionálásnál? létrehozza a Win7 a saját kis 100Mb-os partícióit, ezen kívül tényleg nem tudom (tudtam) mikkel dolgozik még, illetve ezeket hogy törölhettem, ha rejdett.

2011. aug. 23. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!