Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Facebookon valamit elállította...

Facebookon valamit elállítottam, hogyan hozhatom helyre?

Figyelt kérdés
ugyebár ki szokta írni az fb, hogy kinek lettem az ismerőse, kinek mit írtam az üzenőfalára, vagy mit lájkoltam. na én ezt valahogy elállítottam, amikor csak egyet akartam törölni, valami olyasmi volt, hogy "hide all", asszem. szóval most ezeket nem mutatja, hogyan állíthatom vissza? próbáltam keresgélni, angolul, de nem sikerült... ötlet?
2011. aug. 14. 17:44
 1/2 anonim válasza:
a profile fülön belül a securityn ( biztonság,adatvédelem ) belül keresgélj,szerintem ott lesz. ott tudod beállitani,hogy ki mit láthat, menj a testreszabásra,és szerintem menni fog : )
2011. szept. 1. 23:03
 2/2 A kérdező kommentje:
hát nem találom ott se, de azért köszönöm (:
2011. szept. 11. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!