Lehet ilyen GPS-sel a készülék saját helyét bemérni?
Én ezidáig többféle szerkezeten (autós navigátor, PDA, most okostelefon) futtatok GPS programot, többfélét is.
Még ha nem is adok meg uticélt, "csak úgy" bekapcsolom, akkor rátesz a térképre, hogy hol vagyok.
Mindegyik tudja, ha kérem, hogy megadja a koordinátákat.
A Te szerkezeted akkor nem tudom mit csinál, mert valahol Neked is meg kell adnod a koordinátákat, mert tudnia kell, merre "kormányozzon", nem? Azt is tudnia kell, most hol vagy, hiszen honnan tudná, merre mutasson...
És akkor nem tudja Neked megmutatni (kijelezni) az aktuális helyzetet?
Itt a használati utasítás:
Első vagyok, megkerestem a NETen, Googleeval.
Ott a leírás, természetesen tudja, hogy a fenébe ne tudná...
Aha, megvan már :) Akkor a "Mark Waypoint" lesz az...
Azt persze vágom, hogy kell a saját gps helyzete is ahhoz, hogy a távolságot az úticéltól ki tudja számítani, de nem találtam, hogy a konkrét koordinátákat hol mutatja meg. A "Mark Waypoint"-ot csak arra használtam mindig, hogy bepötyögjem az úticél koordinátáit, és azt hittem, hogy mindig a legutóbb elmentettet mutatja, amikor először belépek oda. Nem láttam, pedig kiszúrta a szemem :D Van ilyen...
Köszi szépen a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!