Nem kapcsol be a gépem! Olv el az alatta lévőt és mit tegyek?
Benyomom a gombot és sípol valami ami , mindig szokott !!!! xD Aztán hát bejönnek azok az adatok felmegy egy csík aztán kikapcsol és kezdi előröl !!!!!!!!
Mit tegyek tom , hogy újra kell telepíteni , de ennek a gépemnek az érdekében mit tegyek , hogy ne végezze úgy mint a másik ?????????????????????????? Lácci segítstek !!!!!!!!!!!!!! Köcceeeeeeeh.♥
Ez elég kevés információ..
Hogy több legyen: hogyan végezte a másik?
"Ez elég kevés információ.. " Ez még mindig igaz!
Milyen gép? PC? Laptop?
Milyen op. rendszer van rajta? XP?, Win7?
Te tudnál ezek nélkül a kérdésre válaszolni? Én feladtam, hogy tudok Neked segíteni!
Vírust kiirtottad? Egy kezdő informatikus már 2. óra után tudja, hogy ilyet nem lehet kijelenteni, legfeljebb azt, hogy a víruskereső nem talál ISMERT vírusokat!
Érdekes ez a sok xD...
Kikapcsolás előtt nincs hibaüzenet a képernyőn?
Én a bios-ba néznék szét, de ha laikus vagy, hívj segítséget. Ha ott minden oké, átnézném a hardvereket, minden rendben van-e összedugva stb. Végül ha nincs meg a hiba op.rendszert telepítenék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!