Miért nem játssza le a DVD lejátszóm a videókat?
Figyelt kérdés
Kamerával vettem fel videót,majd a kameráról át raktam a PC-re amin Windows7 fut.A PC-n lejátssza a videót,de miután ki írom lemezre és berakom a DivX-es DVD lejátszóba,az-azt írja ki hogy nincs jogosultságom megtekinteni videót..
Ez miért van?Miért nincs jogosultságom a DVD lejátszón?
Előre is köszönöm.
2011. aug. 12. 19:18
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg nem ismeri a lejátszó a DV-AVI formátumot (feltéve, hogy DV kamerád van). Át kell konvertálni az anyagot más fomátumba, pl. MPEG2 vagy DivX.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor megpróbálom átkonvertálni.
Csak azt nem értem hogy miért azt írja ki hogy "jogosultsági hiba".Máskor is előfordult hogy nem bírt le játszani egy videót,de akkor ki írta hogy "nem támogatott formátum".Erre meg hogy nincs jogosultság...
Azért remélem a konvertálás segíteni fog.
2011. aug. 17. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!