Honnan tudom hogy jó a biztosíték még?
Figyelt kérdés
kicsi, fél mm átmérőjű, 2 cm hosszú biztosíték monitorból szedtem ki mert "rossz". egybe van de nem szakadhatott el benne vmi? bár nem volt dobálva a monitor.. csak felkapcsoltam a villanyt és vele egy időben kikapcsolt mint ha nem is lenne bedugva. de azóta van másik de az gagyi és szeretném megjavítani. nem találtam semmi elégett vagy ilyesmi dolgokat sem. mit nézzek meg rajta? LG monitor (nem lapos)2011. aug. 12. 16:50
11/14 A kérdező kommentje:
ezek jók :D Köszönöm. :)
2011. aug. 14. 20:55
12/14 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott még valami. a TV be is van ilyen biztosíték?
2011. aug. 14. 20:57
13/14 anonim válasza:
igen van, hiszen belsejuk teljesen megegyező, annyi a különbség hogy a monitorban nincs tuner(ami a rádiójeleket kezeli) és hangerősítő(a hangok megjelenítéséhez).
14/14 A kérdező kommentje:
oké köszönöm azt hiszem kiment abba is a biztosíték mert ő is azt csinálja amit a monitor is.
2011. aug. 15. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!