Tudok így játékot futtatni?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy külső winchester-t, USB csatlakozósat.
Az lenne a kérdésem, hogyha arra telepítek játékot, akkor onnan tudom futtatni a játékaimat?
2011. aug. 11. 12:06
1/3 anonim válasza:
Csak azon gépen, amelyiken telepítetted. Más gépre nem nagyon tudod átrakni, ha el is indul, valószínűleg hibákat fog dobni állandóan (registry nem megy át)
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, egyetlen egy géphez lenne, mert nincs rajta elég hely, átmásolni meg nem nagyon tudom az adatokat, ezért veszek egy külső vinyót, de ezek szerint, onnan semmi probléma nélkül tudom futtatni a játékot. Azt hittem hogy az USB-s csatlakozás miatt nem tudok játszani róla.
Köszönöm a válaszod, ment a zöld kéz! :)
2011. aug. 11. 14:58
3/3 anonim válasza:
Azt még hozzátenném, hogy bár fognak futni a játékok, egy USB-s meghajtó sokkal lassabb, mint egy belső lemez, sokkal tovább fog tartani minden töltés. 1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!