Hogy tudom kiszedni a zenékből bizonyos hangokat, pl: Csak az ének hangot?
Ez nem egy egyszerű dolog. Olyan program nincs, hogy van egy nagy piros gomb: "énekhang szűrés", és klikk.
Komoly hangszerkesztő programokkal, alapos tudással ilyen téren meg lehet csinálni, de lehet szórakozni pl. Audacity-vel is, ami egy ingyenes hangszerkesztő.
Első vagyok.
Az Audacityvel pont nem lehet, legalábbis ami nekem van, azzal csak összerakni lehet sávokat, szétszedni egy számot nem (csak a saját projektemet tudom szétszedni, ha már wma vagy mp3, akkor nem).
És azért nem mindegy, mert ha az éneket akarja levenni és az alapot megtartani, akkor tudok segíteni. Ha az alap nem kell neki, csak az ének, vagy csak a gitár, akkor nem.
De nem kell válaszolni, végül nem muszáj, hogy segítsek.
A virtual dj-vel az a baj hogy borzasztó hangminőségben szedi ki és csak az énekhangot.
Nekem valami komolyabb kell.....Ja és Fl studio9-el készítenék remixeket, szóval nem csak az ének hang kéne.
Nem lehet kiszűrögetni ilyeneket, mert ahogy tapasztaltad is, borzasztó lesz a hangminőség utána, tökmindegy milyen hűdeszuper programmal csinálod.
Youtubeon egyébként szoktak fent lenni külön külön sávok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!