Szerintetek jó készülék a Paint-Zoom?
Figyelt kérdés
A szüleimmel láttunk egy Top Shop-os reklámot, amiben ezt a készüléket árulják. Nem szoktunk Top Shop-os termékeket venni, de ezt apukám is jónak találta. Valakinek van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban?2011. júl. 31. 14:00
1/2 csapacsupa válasza:
2/2 Trukmüler János válasza:
Én is vettem egy ilyen készüléket.A festésével nem is volna gond,nagyon szépen takar egy sorjával .Pedig bent a lakást festettem vele.Egyetlen egy probléma van vele.Ha két percig festek vele két órát kell várnom hogy a gép lehűljön ugyanis a két perc alatt tűzforró lett.Még kikapcsolni is alig bírtam.Most várom a válaszukat mert állítólag 6-hónap jótállás van rá.E hónap 21.-én kaptam kézhez a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!