ATI Radeon HD 4250 milyen mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Van egy laptopom és ati hd 4250 van benn és egy szar proci(Amd 2.3 1 magos) Ha az assassins creed brotherhood kicsit szaggat akkor az proci baja? Ha igen ki tudom cseriélni benne?2011. júl. 28. 21:29
1/8 anonim válasza:
A processzornak csak annyi feladata van, hogy kihajtsa a VGA-t.
Egy jó procival is max ultra lowon mennének a mai játékok, egy ilyen procival meg csoda, hogy elindul.
Szerintem felesleges kicserélni a procit, mert ha jó akkor is épphogy valahogy elindulna.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát most sem ultra Low on megy közepesen fut. De ezzel tudnék javítani rajta?
2011. júl. 30. 22:34
3/8 anonim válasza:
Nem csak a felbontásról beszélek, hanem textúrabeállítások, élsimítás, stb.
A felbontás az mondhatni apróság, de az egyéb dolgok már biztos vagyok benne nem mennek mediumon.
Magadnak biztos nem tudod kicserélni, ha meg elviszed valahova ott ők megmondják meg tudják-e csinálni és mennyiért.
Valamivel talán jobb lesz, de rosszabb biztos nem.
Hány giga ramod van? Az talán fontosabb, mint a CPU
4/8 A kérdező kommentje:
2 giga ram. Nem csak a felbontásról beszéltem. Csak gondolkodom a proci cserén mert ha nem éri meg nem foglalkozok vele és játszom gyengébb árnyékokkal stb. Így is évezhető a játék. Am köszi aa válaszokat! ;)
2011. aug. 1. 10:29
5/8 anonim válasza:
ugyanilyenem van mint neked ez a laptop.. gta san andreast sem viszi :/ a procit vagy a kártyát kéne cserélni?
6/8 A kérdező kommentje:
Muszály mennie töltsd le vhonnan. nálam ment.
2011. dec. 26. 14:35
8/8 FAKESZmester válasza:
tudja valaki hogy ez a videókártya (Ati radeon HD 4250) hány Mb-os??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!