MSNen keresztül megtudják heckelni a gépem?
Figyelt kérdés
szal ha beszélek valakivel és webcamoztunnk is utána megtudja heckelnigépem és minden ismerősömnek elküldeni?valamint h a videoban nem is ő volt meg tudja csinálni egy profi heckus?2011. júl. 28. 18:48
1/4 anonim válasza:
He? Nem értem a kérdést, lassíts egy kicsit és írd le még 1x =D
2/4 A kérdező kommentje:
szóval ha valaki felvett tehát msn partnerem és mondjuk webcamozunk meg beszélgetünk és ő később úgy határoz zsarol vele mert azt állítja meg tudja heckelni a gépem és a családtagjaimnak barátaimnak anyagokat elküldeni.
valamint hogy az ő webcam képe nem valós csak bevág valahogy egy videót mintha ő lenne ez lehetséges?
2011. júl. 28. 19:17
3/4 anonim válasza:
Még mindig nem értek valamit
"a családtagjaimnak barátaimnak anyagokat elküldeni. "
Mit küldene el?
"valamint hogy az ő webcam képe nem valós csak bevág valahogy egy videót mintha ő lenne ez lehetséges?"
Ez igaz úgy hívják : Fake Webcam (google-ban utána nézhetel) ha leírod a többit még hátha tudok segíteni
4/4 A kérdező kommentje:
köszi :) hát h mondjuk camban felvesz?és meg heckeli úgy a gépem hogy anélkül hogy én kiadtam volna a család tagjaim,barátaim email vagy hasonló elérhetőségeit azt megszerzi és elküldi..
2011. júl. 29. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!