Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lehet kapni egér kábelt valahol?

Lehet kapni egér kábelt valahol?

Figyelt kérdés
Kontaktos lett a microsoft 1.1 típusú egerem, és ha lehet nem vennék újat. Hol lehet hozzá kapni usb kábelt? valaki cserélte már ki ?
2011. júl. 22. 00:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem itt van a fiókban vagy 8 1.1a, de egyáltalán nem biztos hogy a kábel. Gomb és chip is mehetett tönkre. Ha kihúzod és egy rövid ideig megy jól akkor chip.

Nem éri meg cserélgetni, többe kerül az egész mintha vennél másik egeret, ezek nem drágák, 2k körül kapsz.

2011. júl. 22. 00:35
 2/9 A kérdező kommentje:

5600, ráadásul 1 üzletet talált az árgép.hu

közben Szegeden két boltban is volt eddig, ezt is ott vettem

nem értem miért nem forgalmazzák, pedig jó egér lenne

tuti a kábel romlott el, előzővel is ez volt a probléma.. wááá

2011. júl. 22. 00:39
 3/9 anonim ***** válasza:
egy ezresért lehet venni teszkós egeret ...nem rosszabb, mint a mikrofos
2011. júl. 22. 00:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, már 2 évvel ezelött is 2400-Ft-ért vettem, az 5600 soknak tünik. Nem fogod tudni jól megcsinálni és nem biztos hogy kábel.

10 évig nyomultam ezzel az egérrer, ismerem jól a hasfájásait.

Esetleg válts típust, márkát ha tényleg nem kapni már.

2011. júl. 22. 00:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Veszel egy ilyet 400 forintért, ingyenes a szállítás.

[link]

2011. júl. 22. 00:44
 6/9 A kérdező kommentje:

teszkósnak: játékra kell, szóval ez minimum kellene :D

amúgy én is ezt az egeret használom amióta van a gépem, kb 7éve biztos.. 100% hogy kábel, mert ha megmozgatom előjön, elmegy. de ha nem bántom bírja.. szóval egyértelmű

csak kábelt kellene kerítenem valahonnan, bár ha leszedem a tappancsát ami alatt vannak a csavarok, biztos h nem fog úgy illeszkedni, hogy szépen csússzon a steelen.. de hát ez van..

2011. júl. 22. 00:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor csak valamelyik szintén gamer havertól utaztasd át. Mondom, nálam itt figyel 8, de most ezzel én nem fogok tökölni, sorry, biztos van még soknak ilyen a fiókban.
2011. júl. 22. 00:47
 8/9 anonim ***** válasza:
játékra? ilyen sz@r? játékra logitech egeret vegyél, ne ilyen hulladékot
2011. júl. 22. 00:54
 9/9 A kérdező kommentje:

játékra tökéletes ez az egér, nem kell hogy 20k legyen..

legalább is counter-strike ra bőven elég, lehet vele rántani bármi, semmi lagg nincs, jó a fogása is

2011. júl. 22. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!