Ha a belső merevlemez memóriája megtelt, hogyan kell lenullázni?
Milyen oprendszert szeretnél telepíteni rá?
32 bites windows XP-t próbálj meg rárakni.
Indításnál formázni kell a meghajtót.
Hogy ilyet, írjon, hogy vedd ki a merevlemezt még életemben nem hallottam, szerintem valamit félreolvastál.
Nem bántásképpen, valamit nagyon félreértettél. Még a windows telepítők sem írnak ekkora khm. butaságot.
- Vidd el szakemberhez, vagy szervizbe.
Vagy tölts le egy xubuntu vagy lubuntu rendszert (google-val megkeresed, letöltöd, kiírod egy cd-re azzal a géppel, amivel épp most netezel) és azt telepítsd. Kicsi a helyigénye, gépigénye, jobban bírja a rosszalkodó hardverelemeket, és ingyenes, jogtiszta. Netezni, zenét hallgatni, filmet nézni, szövegszerkeszteni azzal is tökéletesen lehet.
Frissebb, lágyabb, jobb érzés.
Most ezt írta ki a gép:
A telepítő nem talált a számítógépben telepített merevlemezes meghajtót. Ellenőrizze, hogy van-e bekapcsolt merevlemezes meghajtó, és az megfelelően csatlakozik-e a számítógéphez és a lemezzel kapcsolatos hardverbeállítás megfelelő-e. Ehhez lehet, hogy szükség van a gyártó által biztosított diagnosztikai, illetve beállító program futtatására.
Hát ebből lehet, hogy szerviz lesz. Szerintetek kb. mennyibe kerülne?
Linux: annak furcsa a linux, aki már megszokta a windows, éppen azért ajánlom kezdőnek. Láttál már aktuális ubuntu linuxot? Szerintem könnyebb még telepíteni is, mint egy windowst.
Félreértés ne essék, nem akarok téríteni, én is használok windowst a linux mellet.
ööö...talán nem fogalmaztam pontosan :)
a 9 éves, működésképtelen géped értéke nulla, én nem költenék rá.
egy új vinyó árából meg találsz használt, működőképes gépet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!