LCD-t tv-t fel lehet tenni a falra?
Ne nézzetek hülyének, nő vagyok!:) Az lcd-t tv-ket is fel lehet tenni tartó nélkül a falra, vagy csak a plazmákat?
köszi
Miért, a plazmát talán úgy ragasztják a falra?
Mindegyikhez kell tartó.
Kösz!
Nyilván de én tartón, ezt a karos tartót értem!
Milyen tartó az, ami keskeny, alig látható?
Köszi!
Hát lehet,hogy előnyösebb! Mondom, nem értek hozzá, csak most úgy néz ki,hogy dísz téglával lesz kirakva az a falrész, ami előtt a tv állvány van. Azt el szeretném tüntetni és a falra felrakni a tv-t!
Valahogy így:
Köszi szépen!
Ezt akartam tudni!:))
Tartó nélkül hogy tennéd fel? Amelyik látszólag anélkül van, az is tartóban van. :)
Ilyen nagy tv-khez drágábbak a tartók is.
Ha nem karosat keresel, akkor fel kell csavarozni a tartót a falra, a másik felét meg a tv-re, és bele kell csúsztatni a tv-t a sínbe. Ezek a tartók a legvékonyabbak.
Nem mindegyik fal bírja el a terhelést, nézz ennek utána a tv/tartó leírásában.
Köszi!
Igen,azt gondoltam,hogy kell hozzá tartó, nem hittem,hogy lebegni fog a fal előtt!:))
Csak azt nem tudtam,hogy milyennel teszik fel, ami szinte láthatatlan. A fal szerintem elbírja. Kb. 9 kg-ot nyom a tv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!