En sosem talalom mindig keresgelem a TV,vagy a DVD taviranyitojat..."Hol a taviranyito"? "Szivi nem lattad? " Mások is így vannak vele?
én néha úgy vagyok, hogy keresek valamit, ami ott van az orrom előtt közvetlenül..pld. ülök az asztalnál és keresem a mobilomat...orditva megkérdezem: nem láttátok a mobilomat???... aztán jön a tesóm, és leszid, hogy milyen vak vagyok....
nekünk a tv kapcsoló mindig ott van, ahol abszolút nem kéne lennie...apám soha nem találja mert beviszi a konyhába, fürdőbe. ilyenkor mindig mondjuk neki, hogy nézze meg a hűtőbe.
múltkor a borotvakrémet a hűtőbe tette :)
Kb. 2-kor értem ma haza,AZÓTA nem találom,már azért is jöttem ide,hátha Valaki írt már ki ilyen frenetikus kérdést.Hát igen!:) Azért ilyen nem szokott lenni,de most a föld nyelte el? Az oké,a mindennapos,de akkor pár másodperc és megvan az ágyon-a párna alatt-valahol,de ilyet!:O
S még ha nem is akarom elkapcsolni a tv-t is idegesít,hogy nincs Nálam az irányítás!
Egyébként Nálunk épp aki nem találja,az kérdezi a Másikat,tehát nem csak a Párom keresi mindig Rajtam,hanem oda-vissza.:D
Ezek után be fogok szerezni valami csipogót,ami megkeresi.Már ha meglesz valaha!
Na köszi,hogy ezt az aktuális helyére megoszthattam Veletek és kiírhattam a dühömet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!