Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy 12 éves-nek milyen fénykép...

Egy 12 éves-nek milyen fényképező való?

Figyelt kérdés
Nagyon szép képeket készít, de nem tudom, hogy milyet vegyek neki. Valami újat.
2011. júl. 11. 12:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Ami képes raw-ba fotózni és sorozatképeket is lő (HDR funkció) ezeknek később még lesz jelentőségük.

Ezekkel és egy minimálisnál jobb videófelvételi lehetőséggel karöltve ellesz évekig és ezek ma már nem olyan drága gépek.

2011. júl. 11. 12:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, én olyan max. 70ezer-re gondoltam, kérlek írj egy általad támogatott márkát. Én a Nikon-ra gondoltam.
2011. júl. 11. 12:45
 3/8 anonim válasza:
Fujifilm, Canon, Samsung
2011. júl. 11. 12:56
 4/8 anonim válasza:
Sony a legjobb csak az drágácska...de megéri az árát!!!
2011. júl. 11. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Ennyiből még tükörreflexes gép is kijön, ha nem 12 évesnek vennéd azt mondanám egyértelmüen hogy ilyet vegyél.

Azért olvasd el ezt: [link]

Márkát, típust nem merek irni, félpercenként változik melyik épp a legjobb vétel.

2011. júl. 11. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
sony mióta a legjobb balf@asz? sehol sincs a vezető márkákhoz képest(Canon,Panasonic,Nikon...)
2011. júl. 11. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Vezető márka??? Tessék ráguglizni: Hasselblad
2011. júl. 11. 23:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Pajtás
2011. júl. 12. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!