Véletlenül hozzáértem pusztakézzel a halogénizzóhoz. Akkor most elromlott?
2011. júl. 10. 22:48
1/6 anonim válasza:
Volt olyan hőmérsékletű a kezed, hogy megolvasztotta az üveget?
2/6 anonim válasza:
Én mindig hozzá szoktam nyúlni, valahogy be kell tenni. Eddig még nem tapasztaltam hogy emiatt elromlott volna.
3/6 A kérdező kommentje:
Az elsőn jót derültem :)
második: Akkor megnyugodtam, mert a dobozára az volt írva, hogy puszta kézzel tilos hozzáérni.
2011. júl. 10. 22:56
4/6 anonim válasza:
Ha a kéz zsírossága nagy akkor a bekapcsolásnál a hirtelen elpárolgástól eldurranhat az üvegbúra, mivel a halogén villámgyorsan melegszik fel.Le kell godosan törölni.
5/6 anonim válasza:
A romlás nem úgy jelentkezik, hogy nem világít, hanem az ujjlenyomat, ami tulajdonképpen zsír, ráég az izzóra, emiatt csökkenhet a fényerő, de ez nem mindig látható.
Betenni: csak a foglalatot célszerű megfogni, vagy a csomagolást fogva, benne az izzó betenni.. Ennyi..
Egyébként a zsíradékot le lehet mosni...
6/6 anonim válasza:
Okoskának meg mondom egy szalvétával is meg lehet fogni nem kell zsíros kézzel!A dobozán nem hülyeségből van a figyelmeztetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!