Valaki már rendelt az Extreme Digitaltól?
Figyelt kérdés
Én rendeltem kb egy napja és az igaz ki írták két három munka nap mire kihozzák azt amit rendeltem, de pontos dátumot nem szoktak írni, hogy akkor várhatólag ezen a napon hozzuk.2011. júl. 7. 21:11
1/3 anonim válasza:
Úgy emlékszem küldenek emailt szállítás előtt, de ha felhívod őket biztos, hogy megmondják neked, ha nincs nekik raktáron akkor lehet 2-3 nap vagy akár több is, és ha van akkor úgy emlékszem, hogy 1-2 munkanap alatt érkezik (holnap kéne ha van náluk).
2/3 anonim válasza:
elég drágák de legalább megbízhatóak
3/3 A kérdező kommentje:
első válaszoló : akkor azt mondod ne nyugtalankodjak, mert mondjuk ha hétfőn hozzák akkor előtte való nap ,de legalább szombaton küldenek emailt, hogy holnap szállítunk !, mert én ilyesmi levelet még nem kaptam :) csak, hogy visszaigazolt meg foglalt stb...
második válaszoló : igen az lehet, de én is inkább ezrét rendeltem innét, mert csapból is ők folynak és fontosabb a biztonság
2011. júl. 7. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!