Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Most akkor mit csináljak?

Most akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

2 hete kaptam egy SE x10 mini pro-t,de csak azért,mert a régi telómat beleejtettem a kerti medencébe.

Úgy volt,hogy ha megjelenik a Sony Ericsson Xperia Mini Pro 2,akkor azt kapom meg,de én azt hittem,hogy sokkal drágább lesz és sokkal később jelenik meg....A mostani xperiát csak azért kértem,mert már nem bírtam tovább várni.

De nem tudom,hogy most hogy hozzam fel a témát apának...a telefon augusztusban fog megjelenni és nagyon tetszik.

Barátnőm szerint kérjem meg karácsonyra az új telót,mert nem biztos,hogy augusztusban már lesz a T-Mobilnál ilyen...

De emiatt most olyan rossz a kedvem.Mert oké,tetszik a mostani is,de az új még jobb lenne.

Szóval 4 lehetőség van:

*megpróbálom rábeszélni apát,hogy vegye meg augusztusban(mindig Ő veszi a telefont,anya nem ért ezekhez),de félek,hogy kiakadna

*várok karácsonyig

*megkérem szülinapomra(de arra pénzt szerettem volna kérni igazából,mert szeptember végén megyek Olaszországba és arra kéne költőpénz),ami szeptember elején lesz

*megbeszélem anyával,hogy ne új fényképezőt vegyen szülinapomra,hanem adja oda nekem az árát és azt a pénzt odaadom apának,így neki nem kéne annyira sokat költeni az új telefonomra...(de viszont a fényképező is nagyon kellene...:S)

Melyik a legjobb ötlet?

Légyszi ne kezdjetek el bunkózni,nem állunk anyagi csőd szélén,szóval nem a kajapénzt költjük telefonra.

Köszönöm a segítségeteket.

13/L

2011. júl. 7. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Mondj le a fényképezőről. Végül is a telefonnal közel olyan minőségű képet lehet készíteni.

Vagy várj karácsonyig.

2011. júl. 7. 20:12
 2/4 anonim válasza:
Rossz helyen van a kérdésed, ez nem gyermekvállalással-gyermekneveléssel van kapcsolatban, ha jól értelmezem.
2011. júl. 7. 20:14
 3/4 anonim válasza:

Ha nem bírtál várni, csak sajnálni tudlak...

Másnak éveket kell várnia, és nem 13 évesen. 18 éves korodban iPhone-od lesz?!

Őszintén szólva csak sajnálni tudlak. Te jártál rosszul, nincs gyermekkorod.

2011. júl. 7. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Menj el dolgozni és meg fogod becsülni azt amit a saját pénzeden veszel.

Teljesen mindegy milyen telefonod van, lesz tőle jobb.

Én személy szerint azt javasolnám hogy ennyi idősen örülj hogy egyáltalán kapsz ilyen értékes cuccokat.

Sok helyen ruhára vagy kajára se telik.

Ezt azért tudom, mert ilyen családban nőttem fel.

Elhatároztam hogy ezt megváltoztatom, sokat tanultam, elvégeztem sulikat, nyelvből vizsgáztam, külföldre mentem dolgozni, gyakorlatot szerezni.

Ma már 500 ezrest keresek egy hónapban, és mégsem érzem úgy hogy minden új cuccot meg kellene vennem, veled ellentétben. Sőt.

2011. júl. 7. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!