Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ehhez valaki nemtud bekötési...

Ehhez valaki nemtud bekötési útmutatót? ->

Figyelt kérdés

[link]

A pontos típusát nemtudom de nagyon fontoslenne a bekötési útmutatója mert magán a készüléken nemtalálom (használtan kaptam)

2011. júl. 6. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Hátuljáról a csatlakozókról is küldj képet akkor jobban kitalálható lesz!
2011. júl. 9. 17:00
 2/9 A kérdező kommentje:

azt a képet csak kerestem de ugyanilyen az enyém is...hátulról így néz ki

[link]

amilyen vezetékeket találtam hátulról nézve

baloldalon 3 piros és 3 fekete jobboldalon mindenből 1van..fehér,barna,szürke,zöld,piros,kék,citromsárga és narancssárga

de ehhez valahol bekötési útmutatónakis kéne lennie.csak nemtudom hogy hol és milyen címen keressem :(

2011. júl. 9. 17:22
 3/9 mrillegal1 válasza:
ha mohácskörül laksz betudom kötni neked
2011. júl. 10. 16:06
 4/9 A kérdező kommentje:

Messzelakok Mohácstól de azért köszönöm a válaszod!

Esetleg bekötési útmutatót nemtudsz adni vagy leírni hogy hogykössem be?

2011. júl. 11. 18:52
 5/9 mrillegal1 válasza:
az a baj hogy szét kell szedni és nyáklapon kikeresni a megoldást az ilyen kábelezésnél általában nem számitanak a szinek régen olyannal kötötték amilyen épp volt sajna ehhez a cucchoz nincs kapcsolási rajzom
2011. júl. 16. 07:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Értem.Nyáklapot még nembogarásztam csak a felső lemezt vettem le róla eddíg..

Akkor még annyi kérdésem lenne hogy ez erősít-e valamit vagy csak egy EQ és semmi több? Mert eggyik ismerősöm mondta hogy ez csak egy szimpla EQ de gondolom azért pár wattos talán megvan. És esetleg ha fényképeznék nyákot akkor tudnál segíteni?(persze csak ha megéri vele ennyit szenvedni.)

2011. júl. 16. 10:46
 7/9 mrillegal1 válasza:
szimpla eq ha gondolod fotózd le megpróbálom igy kibogarászni bár ez igy nem egyszerü eset fényképröl majd meglátjuk amugy tiszta helyen volt tartva?potméterek miatt kérdem mert hajlamosak beporosodni és akkor recsegni fog
2011. júl. 16. 19:02
 8/9 mrillegal1 válasza:
ja és hozzáértöket találsz itt dögivel tedd ki oda is a kérdésed: [link]
2011. júl. 16. 19:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Ígymár nemfontos.Equalizer a sima erősítőmönis van amiután ezt szerettemvolna bekötni úgyhogy semmi hasznát nemvenném.Azért köszönöm a segítséget.
2011. júl. 25. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!