Lehet valahol megbzható egyszerű elosztót kapni, amit nem kínába gyártottak?
Nem azzal van baj hogy kínai!
Ne noname párszázas ajánlatból válogass hanem ismert márkák gyártmányaiból.Attól még hogy kínában szerelik össze a gyártó háttere a lényeg az ugyanúgy megköveteli a minőséget mint ha európában gyártanák.
Amúgy egy pl.:villanyszerelőként a magyar gyártmányt utálom a legjobban-vagy szerelhetetlen-vagy túl bonyolult.
Az sem mindegy hogyan használják,ha betartják azt mire tervezték még a százforintos modell is lehet hosszúéletű.
Leggyakoribb hiba hogy a háztartási tervezésűt ipari munkákra használják.Egyszerűen nem kell túl sokat elvárni egyes modellektől és nincs gond.
na igen ha teneked tegyükfel a t-dugó a szobádba kell hogy elbirjon egy tv-t, egy órát, és pl egy set top boxot, arra jó az olcsó.
én egyszer kivittem a műhelybe az ittbenntit, mert a garázsból fater elvitte, az csak a hegesztőtől és egy magnótól enyhén melegedett, majd pár perc hegesztés után szinte csöpögött, nekem meg kibit itt a szobába éveket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!