Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lehet valahol megbzható...

Lehet valahol megbzható egyszerű elosztót kapni, amit nem kínába gyártottak?

Figyelt kérdés
Nekem most megy tönkre a harmadik kínai, és nem kapok sehol normálisat.
2011. jún. 29. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
ha elmondod milyen elosztó kell, mert lehet áramelosztó, meg szinte minden féle fajta vezetéknek van elosztója, kicsit pontosabban!!
2011. jún. 29. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem azzal van baj hogy kínai!

Ne noname párszázas ajánlatból válogass hanem ismert márkák gyártmányaiból.Attól még hogy kínában szerelik össze a gyártó háttere a lényeg az ugyanúgy megköveteli a minőséget mint ha európában gyártanák.

Amúgy egy pl.:villanyszerelőként a magyar gyártmányt utálom a legjobban-vagy szerelhetetlen-vagy túl bonyolult.

2011. jún. 29. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Az sem mindegy hogyan használják,ha betartják azt mire tervezték még a százforintos modell is lehet hosszúéletű.

Leggyakoribb hiba hogy a háztartási tervezésűt ipari munkákra használják.Egyszerűen nem kell túl sokat elvárni egyes modellektől és nincs gond.

2011. jún. 29. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:

na igen ha teneked tegyükfel a t-dugó a szobádba kell hogy elbirjon egy tv-t, egy órát, és pl egy set top boxot, arra jó az olcsó.

én egyszer kivittem a műhelybe az ittbenntit, mert a garázsból fater elvitte, az csak a hegesztőtől és egy magnótól enyhén melegedett, majd pár perc hegesztés után szinte csöpögött, nekem meg kibit itt a szobába éveket:)

2011. jún. 29. 18:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak számítógép lenne rákötve. Áramelosztóról beszélek, kapcsolóval. A kapcsolósak állandóan tönkremennek, de nekem fontos a kapcsoló is.
2011. jún. 29. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!