Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem lehet üzenetet küldeni?

Miért nem lehet üzenetet küldeni?

Figyelt kérdés

A facebook-on létrehoztam egy eseményt,de nincs ott fönt az a gomb hogy "Üzenet a vendégeknek".

Miért?

2011. jún. 26. 13:32
 1/3 A kérdező kommentje:

??

Már bocs,kiírtam a kérdést,nemkérdeztem h kit érdekel és kit nem,na és persze,ha csak ilyen bunkó hozzászólást tudsz írni,akkor minek válaszolsz?-.-"

egyépként közöd nincs hozzá h minek kell az nekem és...áhh.-.-"

2011. jún. 26. 17:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyépként ha érdekel (szerintem nem) azért kell ott üzenetet küldenem (12.000 embernek,nem a 4 "balf.sz haveromnak) mert egy fotópályázatra kell ahol nem egy barbie baba a nyeremény szóval ájjálle légyszives és ha nincs normális válaszod akkor ne irogass bunkóságokat mert senkitsem érdekel.-.-"
2011. jún. 26. 17:26
 3/3 anonim válasza:

ne törődj vele... én is kiírtam egy facebookos kérdést, fontos volt nekem, de csak a szapulást kaptam az első négy válaszolótól...

Aztán volt egy kedves ember, aki nem OFFolt.

Sajnos nem tudom a kérdésedre a választ, de türelem:)

2011. jún. 28. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!