Elég régi gépre milyen oprendszert tennétek?
Figyelt kérdés
valami 1,8ghz, 256mb ram (vagy lehet 512) és integrált kártya.
Melyik a legstabilabb oprendszer és ami azért nem olyan lassú hogy szakállam nő tőle :)
gondolom XP-t .. hányas SP-et? én próbáltam már arra a gépre asszem sp3-at vagy lehet 2-t is.. és nem akaródzott felmenni :( vagy próbáljak meg valami buhera xp-t?
2011. jún. 23. 11:35
1/6 A kérdező kommentje:
vagy lehet linuxot lenne érdemesebb felrakni rá ? Unokatesómnál van az a gép már vagy 3 éve.. de szegény annyira nem ért a gépekhez még most se, lehet nehezen szokná meg. De ha ezektől eltekintünk, ti mit tennétek rá ?
2011. jún. 23. 11:38
2/6 anonim válasza:
XP SP3. A SP-től nem lesz lassabb, csak jobb. Buheráltat semmiképp, annál trágyább dolog nincs (nameg a rendszergazdai belépés sem előnyös). Tehát sima, alap XP SP3, driverek, alkalmazások tetszés szerint. De ha csak netezel meg szövegszerkesztesz, akkor egy Ubunbtu is megteszi.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, netezés, msn, pdf, szövegszerk és zene, kb ennyire kell. De én is inkább xp-t raknék rá.
2011. jún. 23. 11:57
4/6 Loach válasza:
Szia! Én Linux-ot javasolnék mindenképpen, jobban jár vele mint XP-vel, arról nem is beszélve, hoyg linuxal vírust sem fog benyelni, még csak véletlen sem...
Linuxok közül is ezt:
Nagy a magyar fejlesztői közösség, ha esetleg megakadnak, lesz aki segít. Minden általad említett pontot teljesít.
5/6 anonim válasza:
Erről jut az eszembe. Linuxos gépem van, és gk-oktatásra járok. És most kapjuk meg az oktató anyagot dvd-n. Hogyan fogom tudni megnézni? Meg a Google Earth-ot is szeretném futtatni, azt hogyan lehetne?
6/6 anonim válasza:
" És most kapjuk meg az oktató anyagot dvd-n. Hogyan fogom tudni megnézni?"
Wine.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!