Megéri fordítógépet venni?
Figyelt kérdés
Úgy értem,több valamivel mint pl a google,vagy van valami külön előnye?2011. jún. 21. 21:04
2/7 anonim válasza:
Szótárgépről már hallottam, de fordítógépről nem, és szerintem nincs is. PC-re egyszer tettem fel egy fordítót, nem is volt kicsi, de siralmasan fordított a Google Fordítóhoz képest. Az a helyzet, hogy ezek a nagy cégek óriási pénzt fordítottak a program elkészítésébe, nem fogják kiadni , de óriási gépkapacitás is kell a működéshez. (Nem e gépedben fut a fordító program.) Ilyen teljesítmény kézi gépekben még sokáig nem fognak produkálni. Maradjunk a kézi szótárgépnél, az sem olcsóság (30 ezertől).
4/7 A kérdező kommentje:
szótárgépre gondoltam,csak nem jutott eszembe a szó :D
2011. jún. 21. 21:35
5/7 Tonka válasza:
Én már nagyon régen kaptam egyet... Számomra hasznos tud lenni, mivel bárhova magammal vihetem, de az tény hogy az MTA SZTAKI-s szótár jobb sokkal többet tud és ingyen van. Szóval, ha van laptopod meg mobilneted nem érdemes venni mert az egyetlen előny a hordozhatóság (sőt net sem kell ha letöltesz egy jó progit).
6/7 anonim válasza:
Ha nem gond, hogy internet kell a mukodeshez, akkor hasznald a google tranlatet. Nem jobbak a tobbiek es nem is fejlodnek olyan utemben...
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ! :)
2011. jún. 22. 00:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!