Mini vagy normál laptop?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a gondom, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem a nagyot vagy a minit. Mennyivel tud többet a nagy? Mert nekem a kicsi tetszene, de úgy hallottam, hogy a nagy az hasznosabb. A kicsinek az ára is kevesebb. De viszont a kicsibe nincs dvd olvasónak hely stb.. Szerintetek? :)2011. jún. 19. 18:26
1/5 anonim válasza:
Attól függ, mire akarod használni. Ne fizess olyasmiért, amire nem lesz szükséged, mert az pénzkidobás.
2/5 anonim válasza:
hát nekem lassan 1 éve van hp mini 210 laptopom és megvagyok vele elégedve a dvd író/olvasóra meg nem volt szükség a win starter az szar én lecseréltem home premiumra.
3/5 anonim válasza:
Ha van egy jó asztali géped, akkor tökéletesen elég egy netbook is. Én minit vettem - egyetemre kellett,meg egyébként is sokat utazom, és fontos volt az, hogy ne legyen nehéz cipelni. Mondjuk eddig még nem jött szembe olyan feladat, amit ne tudtam volna vele megoldani. Ráadásul most már 2 tanárom is megnézte előadás után, és ők is vettek maguknak, mert tényleg nagyon praktikus. Nekem Acer Aspire One D250-1BQR van, mivel nemrég vettem új aztali gépet, fontos volt az is, hogy ne legyen drága.
4/5 anonim válasza:
Ha nem játékra kell és van PC mellette, akkor mindenképpen netbook.
Az optikai meghajtó hiánya könnyen orvosolható ha bemásolod az otthoni gépeddel és átmented, pl filmek.
Lenovo S10-2 2 éve jó szolgálatot tesz nálam. Mindig viszem, kicsi a súlya, használattól függően 5-7 óra üzemidővel. A kocsiba vettem egy autós invertert és ott tudom tölteni. Mivel sokat autózom, bluetoothon skypeolok vele, arról megy a navigáció is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Minit veszek :D
2011. jún. 19. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!