A Nikon D3100 alkalmas a megfelelő objektívvel ilyen portré képek készítéséhez?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 22:06
1/5 anonim válasza:
:) Igazából a dslr gépek többsége alkalmas rá igazából az objektív sokkal fontosabb hogy milyet veszel hozzá. Amúgy a nikon d3100 egy jó gép természetesen megfelelő obbjektívvel ez is alkalmas arra hogy portré fotókat készíts vele. Amúgy nem tudom igazából hogy azért kérdezed mert olyat akarsz venni vagy már van, de ha most akarsz venni akkor én még a canon-okat is nagyon ajánlom mert általában jobb az ár-érték arányuk mint a nikon-oknak. A portrézáshoz is mint ahogyan a többi fotózási ághoz is a legfontosabb a gép után a tudás mert azért ehez érteni is kell. Na meg persze sok pénz is kell. Bár nem tudom mennyire értessz hozzá, csak úgy általánosságban beszéltem. :)
2/5 anonim válasza:
Egyrészt nem csatoltad, hogy milyen portrék kellenek. Másrészt megfelelő objektívvel gyakorlatilag bármire képes...
3/5 A kérdező kommentje:
És milyen obit ajánlasz portéhoz? amúgy ilyen fehér falas portéra gondoltam
2011. jún. 21. 20:36
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
első obinak 50 vagy 35mm fix obit akartam szóval lehet az lesz!
2011. jún. 22. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!