Ram csere. Miért nem működik?
Figyelt kérdés
Az lenne a baj, hogy most vettem egy 2GB 1600Mhz DDR3 Kingmax ramot, és eleve a gépben 1x2GB Kingmax 800Mhz DDR2 ram van. Na most ki szeretném cserélni, úgy hogy csak a DDR3-as RAM legyen benne viszont ha kicserélem, akkor nem akar elindulni. Mi lehet a probléma?2011. jún. 17. 20:50
21/27 anonim válasza:
Sry, passz, nem jut eszembe semmi, legfeljebb az, hogy az 1*2GB DDR2 RAM dualos volt-e? (van ilyen?)
22/27 A kérdező kommentje:
2x1 gb ramom van, és ezek dualosak, igen.
2011. jún. 17. 21:44
23/27 anonim válasza:
próba egy másig gépben, hogy nem e sérült a ram?
24/27 A kérdező kommentje:
Meg van hogy miért, nem támogatja ezt a fajtát. Szóval marad az, hogy visszaviszem és kicseréltetem egy másikra, a másik kettőt eladom, és azoknak az árából veszek egy ugyanolyat. Köszönöm azért mindenkinek a segítséget!
2011. jún. 17. 22:38
25/27 A kérdező kommentje:
Nem, mégsincs meg. Most kicseréltettem, és ezt támogatja, de mégsem megy vele. Na most mi lehet?
2011. jún. 18. 13:17
26/27 anonim válasza:
Mennyi az alaplap FSB-je? (Igazából már ötletem sincs, ilyenkor szoktam mindenféle értelmetlennek tűnőt csinálni).
BIOS frissítésnek azért utánanéznék..
27/27 anonim válasza:
Üdv !
Ha sikerült megoldani a problémát, akkor légyszives írd le a megoldást, mert tudni szeretném, hogy okosabb legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!