Gitárerősítőnél normális, ha van egy kis alap zúgása?
Figyelt kérdés
Hello, van egy 40W-tos Hiwatt erősítőm és kicsit zúg, ilyen sistergő hangot ad ki, de inkább csak torzított csatornán zavaró, mert ha nagy a hangerő meg a gain akkor viszonylag hangos. Tiszta csatornán annyira nem lehet hallani.2011. jún. 7. 18:55
1/4 anonim válasza:
Normális, ha tudsz, kereshetsz zajtalanabb konnektort, vonulj el az elektronikus eszközöktől a gitárral, más ötletem nincs. Én annakidején a mosógépet hallottam az erősítőben, tehát ezek a nagy fogyasztók zavarnak be valószínűleg.
2/4 anonim válasza:
ha pickup-ot kapcsolgatod, akkor nem múlik? Lehet, hogy valamelyik hangszedőd a szar.
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális!
Valami tápfeszültség szűrés,rossz,vagy hibás földelés stb...
Nem szabad semmilyen zajnak lenni!
4/4 anonim válasza:
Nekem a 25 wattos Fender erősítőm Strattal a páratlan pickup konfigokkal zúg, basszussal nem, piezo akusztikussal sem, mikrofonnal sem. Hangkártyára dugva guitar rigben egyik állásban sem zúg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!