Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen fényképezőgépet vegyek?

Milyen fényképezőgépet vegyek?

Figyelt kérdés

20.000 ft alatt szeretnék venni olyan gépet, ami egyszerűen kezelhető, jó képeket készít, jó minőségű videofelvételeket lehet vele csinálni, és sokáig bírja egy feltöltéssel.

Ezt néztem ki: [link]

2011. jún. 5. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:

"20.000 ft alatt szeretnék venni olyan gépet, ami jó képeket készít"

Haha.

2011. jún. 5. 14:04
 2/7 SzilKa ***** válasza:
sajnos a kodak már nem olyan, mint régebben, verőfényes napsütésben szép képet készít, de kb ennyit tud. Rosszabb fényviszonyoknál csapnivaló, homályos képeket produkál (belső térben, este, stb).
2011. jún. 5. 14:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem most is Kodak easyshare gépem van, 8 éve vettem, és még mindig jó képeket csinál, ezért szeretnék ennél a márkánál maradni. Az meg nem igaz, hogy csak a drága gép a jó.
2011. jún. 5. 14:26
 4/7 csapacsupa ***** válasza:
20.000 Ft alatt akarhatsz venni de nagyjából eddig juthatsz.
2011. jún. 5. 14:36
 5/7 SzilKa ***** válasza:
8-10 éve én is easyshare-t vettem és az még tényleg tök jó képeket csinált. Aztán kb 2 éve vettem egy újabb kodakot és hatalmasat csalódtam - ezért írtam, hogy már nem olyan jók, mint régen. De akkor minek kérdezted mások véleményét, ha úgysem hallgatsz másra? Vegyél akkor kodakot...
2011. jún. 6. 09:05
 6/7 A kérdező kommentje:

És ez a gép megéri az árát?

[link]

2011. jún. 6. 14:16
 7/7 csapacsupa ***** válasza:

Az önképező? Árához képest gyenge. Az a dupla kijelző meg nem tudom...nekem nem egyenlíti ki azt hogy a fénykép olyan mint a vízfesték.

Ez a minimum: [link]

2011. jún. 6. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!