Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van olyan készülék, amire...

Van olyan készülék, amire szöveget lehet írni?

Figyelt kérdés
Olyanra lennék kíváncsi, hogy kb mobil méretű, esetleg kicsit nagyobb. Megvan rajta szinte minden karakter, ami a gép billentyűzetén, és egyszerűen csak szöveget lehet gépelni bele, elmenteni, aztán később mondjuk föltenni gépre. Ki az, aki tudja, van ilyen?:D Mi a neve? Hol lehet venni?
2011. jún. 4. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyenről nem tudok, de a laptopok, netbookok és tabletgépek kiválóan alkalmasak erre is. :D Meg végülis egy jobb mobil is megfelelő a célra manapság.
2011. jún. 4. 13:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen.. De nekem tökéletesen megfelel a mostani mobilom. Az a baj velük, h a ,,klasszikus" telókon ugye sok idő megírni valamit. Az érintőset ki nem állhatom. A laptopot vagy netbookot pedig nem tudom mindig magammal hordani.:) Azért lenne jó egy ilyen, hogy bármikor leírhassak egy-egy gondolatot, ha nincs nálam lap, akkor is. Imádok írni!
2011. jún. 4. 13:22
 3/9 anonim válasza:
QWERTY-s teló :D
2011. jún. 4. 13:36
 4/9 anonim válasza:
De ha sony ericsson vagy androidos a teló, akkor a MyPhneExplorer nevű programmal gépről írhatsz a telóra, távirányítássa, Bluetoothe vagy IrDA (infra), esetleg Univerzális Soros kapcsolattal (USB).
2011. jún. 4. 13:38
 5/9 anonim válasza:
Bluetooth E nélkül :D
2011. jún. 4. 13:38
 6/9 anonim válasza:

Letöltés, itt, ingyen, legálisan, magyar nyelvű prog:

[link]

2011. jún. 4. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:

13:36 +1 vagy más megoldás: mindig legyen nálad papír, és toll :P

Amúgy, ha lesz pénzem új telóra, én is qwerty-set veszek, mert hasonlóan függő vagyok :) wp7-esre meg talán lehet tenni valami office-kompatibilis izét, én ezt néztem ki:

[link]

vagy, ha fordítva kényelmesebb írnod, akkor:

[link]

de, ha már nokia, a helyedbe várnék amíg belejönnek a wp rendszerbe, mert a microfos nagyon nyomja őket hardver terén

2011. jún. 4. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:
bármelyik okostelefon képes erre:)
2011. jún. 4. 14:05
 9/9 A kérdező kommentje:
igeen de én nem telót szeretnék:)
2011. jún. 4. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!