Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi kell egy régifajta nagy...

Mi kell egy régifajta nagy neoncsô üzemeltetéséhez, mert nincs amibe beletegyem, de mûködésre kellene bírni?!

Figyelt kérdés
Egyébként orosz gyártmány, próbáltam modern vázban, nem ment.
2011. máj. 27. 00:08
 1/5 anonim válasza:
talán barkácsolhatnál egyet neki amibebelefér és mükszik persze ha értesz is hozzá
2011. máj. 27. 00:12
 2/5 anonim válasza:

gyujtó, és trafó nélkül nem fog menni..

Amúgy manapság is kapni neonfoglalatokat, és gyujtókat is.

2011. máj. 27. 00:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Amit manapság lehet kapni, azokkal nem mûködik, próbáltam, viszont a barkácsolás érdekelne. Csak gyújtó és trafó kell?
2011. máj. 27. 10:04
 4/5 anonim válasza:
hát én nemtudom nemérten az ilyen dolgokhoz csak gondoltam hogy lehet házilahg is csinálni
2011. máj. 27. 21:01
 5/5 szóda válasza:
Ha a fénycső üzemképes, működnie kell. A cső két végén a két érintkező között van két fűtőszál, ohm mérővel ellenőrizd, nem szakadt-e valamelyik. Fontos hogy a fojtó trafó és a gyujtó patron a fénycső teljesítményével azonos legyen. A 15 -18 w-os csövek például csak a 4-22w jelzésű patronnal gyújtanak be üzembiztosan. Bekötési rajzot itt találsz: [link]
2015. szept. 12. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!