Létezik ilyen szemüveg?
Gondolom sokan láttatok már olyat TV-ben, hogy felveszik a szemüveget, napszemüveget és az a belső felére kivetít valamit az oldalán lévő kis kivetítő szerkezettel.
Na most kérdés az, hogy létezik-e?
Vagy ha nem akkor milyen módon lehetne azt megvalósítani.
Egyáltalán látni a szemhez olyan közellévő dolgokat?
A kollégám vett, de nagyon gyér a felbontása.
Szóval csak érdekességnek jó, a használhatósága nulla.
mondjuk ez is igaz, na de itt egy Apró monitort kéne a szemüvegbe tenni. mellesleg lemértem, kb 10-15 cm-ig látni élesen a betűket (csak azzal próbáltam, mert TV-t meg gépet nem fogok 10 centiről nézegetni:D) ha az ember fókuszál, de ilyen közelre való fókuszálás megerőltető a szemnek. Még hozzá azért, mert muszáj úgy tartania az izmoknak a szemlencsét. Viszont ennek a szemüvegnek "kijelzője" nem haladja meg a 3 centi szemtől való távolságot. Nem mellesleg a régi dianéző az 10 centire tarja a szemtől a képet.
Nem tudom, de nekem ennek a megoldása még mindig homályos. :)
Nem tudom neked elmagyarázni a fókuszálását hogy oldották meg, lényeg hogy "éles" képet adott. Csak kicsi a felbontása. Olyan mintha egy hatalmas 640x480 monitort néznél közelről, szóval nagyon pixeles.
Ez a típusú készülék amiről szó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!