Mikor jelenik meg a Windows XP service pack 4?
Figyelt kérdés
Vagy lesz egyáltalán valamikor?2011. máj. 24. 18:19
1/9 anonim válasza:
nem hinném hogy lesz :D már mindenki windows 7-el nyomatja szinte, a microsoft mér folalkozna 1 2001-ben kiadott oprendszerrel?
2/9 anonim válasza:
Szerintem sem lesz már. Mibaj az SP3-mal?
3/9 eNerdzsy válasza:
Nem lesz SP4 mert a Microsoft megszünteti az XP támogatását, tehát hamarosan nem kell frissítéseket sem telepíteni.
4/9 anonim válasza:
Én soha nem telepítettem, a kezdetek kezdetén egy frissítés miatt újra kellett rakni a mindenséget, azóta a windows update tiltólistán van.
5/9 anonim válasza:
Még jobb sztori, egy egyetemi vizsgám alkalmával a windows update felugrása érvénytelenítette az éppen befejezett vizsgám, és nem tudtam bizonyítani, hogy nem csalni akartam, csak az update jött fel. Végül azért megadták az ötöst.
6/9 anonim válasza:
18:31-es teljesen jól írta. Az xp már nem támogatott rendszer, kifutott. Nem is igazán érdemes használni már, mert a mai számítógépek teljesítményét nem is lehet xp-vel teljes mértékben kihasználni.
7/9 anonim válasza:
De azért valljuk be, az XP kompatibilitása nem semmi. :) Nekem volt fent egyszer Win7, de csak a nyűg van vele, külön keresni kell rá programokat. XPvel MINDEN pöccre működik.
8/9 anonim válasza:
Jaja, minden műxik. De jó lenne, ha az sp3 óta kiadott izéket összegyűjtve rá lehetne tenni, vagy integrálni egy új telepítőbe.
9/9 anonim válasza:
nekem megy minden xp-s vistás cucc win 7-en...nem volt gondom 1 proginál sem a kompatibilítással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!