Ennyiért lehetne viszonylag jó gépet kapni?
Figyelt kérdés
nyáron azt tervezem hogy elmegyek dolgozni a Grundfos-ba, az apám tesója mellé be tudnak vinni aki raktáros és sztem kb 70et kapnék 1 hónapra(reggeles,éjszakásnál még többet de inkább reggel megyek) még kb 10et hozzátennék,80ezerből lehet jó gépet venni(2.4ghz-es proci,2 gb ram, min 256 video kártya stb..) ?2011. máj. 21. 04:01
1/7 A kérdező kommentje:
ja és mondanátok boltokat ahol érdemes gépet venni(tb-i vagyok,lehetőleg egybe venném nem akarom én össze rakosgatni:D)
2011. máj. 21. 04:06
2/7 A kérdező kommentje:
és oldalakat ahonnan nézhetek
2011. máj. 21. 04:14
3/7 anonim válasza:
Én ide járok: IPON.HU
Regisztrálsz, este neten lerendeled, de. 11-kor jön az üzenet, mehetsz érte, ott a boltban nem válogathatsz, de ez nekem nem probléma..
Árai nagyon jók, választék rendesen.
4/7 anonim válasza:
Én ide járok: IPON.HU
Regisztrálsz, este neten lerendeled, de. 11-kor jön az üzenet, mehetsz érte, ott a boltban nem válogathatsz, de ez nekem nem probléma..
Árai nagyon jók, választék rendesen
5/7 anonim válasza:
Bocs, ezt neked kell összerakni...
6/7 anonim válasza:
80-ért necces, újonnan nem is lehet valami jót.
De 90-100-ért már egy viszonylag korrekt összejön (újonnan).
7/7 anonim válasza:
Szerintem ha nem kell házat meg tápot venned akkor 80e-be simán belefér.
nekem a vidókártya volt 24e (ATI 55 series 1G DDR5 rammal)
a proci AMD athlon II x4 640 24e
DDR 2 vagy 3 ramot 2Gb-t kapsz 10e körül
alaplapot is 15e körül használhatót találsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!