60000 ft lett a telefonszámlám. De igaz?
60000 Ft lett a telószámlám... nem tudom miért... A lényeg... hogy azt mondták a szolgáltatómnál, hogy 45Ft-t levonnak belőle, mivel ez az első eset, és nem értesítettek a magas fogyasztásról korábban...
Biztos jól értettem?
Az ANDROID rendszer hátránya, hogy kapásból összecsatlakozik a nettel, ez az alapbeállítása..
A szolgáltató meg nem tiltja le a netszolgáltatást a telefon előfizetésről, ha te nem kéred.
Kicsit a fogyasztóvédelemhez kellene már fordulnia valakinek, hogy a mobilszoplgáltatók ne árusíthassanak nethozzáféréssel rendelkező előfizetést andriodos telefonnal csak akkor, ha a vevő kéri ezt!!!
Vagy hivják fel a fogyasztók figyelmét erre a dologra!!
Én is amikor ajándékba kaptam az androidos telefont a hűségemért, csak lestem hogy kapásból megy fel a netre, le is tiltattam a telefon előfizetésről ezt a lehetőséget, azóta is keresi a netkapcsolatot minden bekapcsoláskor a telefon ;)
Ez egy tipikus bepróbálkozás.
Egyébként így jár aki nem tud olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!