Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Samsung Galaxy S vagy Galaxy...

Samsung Galaxy S vagy Galaxy Tab? Melyiket vennétek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az egyik teló a másik tabletpc..
2011. máj. 15. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem galaxy s-em van, de elfogadnék egy tabot is. :) Mind a kettő ugyan az, csak a tab nagyobb. (na jó, vannak eltérések, de androidos mind a kettő+ lehet rajtuk telefonálni. Ez csak attól függ, hogy te mire használnád szivesen, mert hát egy tablepc nem fér el az ember zsebében, meg hát elég hülyén néz ki, ahogy az embernek egy ilyen nagy valami van a füle mellett. :D
2011. máj. 15. 16:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Galaxy S,és ahogy az első is írta tényleg attól függ,hogy mire használnod.
2011. máj. 15. 16:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Hat ez attol fugg, ha van mar egy hasznalhato smartphonod, akkor tablet, de ha nincs, akkor eloszor egy telefon, mert hat nem tul kenyelmes mindenhova magaddal cipelni egy tabletet...

Nekem most van egy kozep kategorias okostelefonom es azon gondolkoztam, hogy Galaxy S2 vagy Galaxy Tab 10.1, eloszor, arra gondoltam, hogy eloszor azt veszem ami olcsobb lesz es/vagy hamarabb kijon, de vegul megis az S2 lesz, azt hiszem..

2011. máj. 17. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!