Miért nem tudok fel lépni az Android Market-ra?
Figyelt kérdés
Csatlakozok a wifire és mégse lép bele az android market-ba mert valami regisztrálást kér. Eddig bárkit kérdeztem nekik nem volt ilyen bajuk és simán töltöttek le onnan dolgokat. Miért van ez ?2011. máj. 10. 21:14
1/7 anonim válasza:
Egy google fiókot kell megadni neki.
2/7 A kérdező kommentje:
van és próbáltam beírni de megint kiírt utána valamit. Gmail-es kell igaz?
2011. máj. 10. 21:22
4/7 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom....majd próbálkozok még vele...köszi !!
2011. máj. 10. 21:26
5/7 anonim válasza:
nekem is volt gmail-es fiókom, és azt írtam be, nem működött, aztán a telefonon amikor kéri létrehoztam egy újat a beírás helyett és működött... egy próbát megér... :)
6/7 anonim válasza:
g mail cim mindenkepp kell.a market place is egy alkalmazas.nagyon szuper dolgok vannak rajta):)
7/7 anonim válasza:
Ha nem tudsz még úgy se bejelentkezni, akkor csinálj egy teljes visszaállítást vagy az alkalmazáskezelőben (beállítások->alkalmazások) kikeresed a Marketet és kiválsztod az adatok törlése opciót (clear data).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!