Az áramszolgáltatót miért nem érdekli ha valaki lopja az áramot?
Miért fáj hogy nem kötik az orrodra?
Ne aggódj, megoldják.
Azért fáj neki mert ez a magyar mentalitás.Ha valaki meg tud oldani valamit okosban és ö nem akkor neki ez nagyon is fáj hogy más él a lehetőséggel és tudással.
Laktam én olyan helyen ahol a szomszéd lopta az áramot de nem igazán érdekelt mert nekem nem tesz kárt vele és nem emiatt fogok többet fizetni az élműnek hanem a sok idióta díjaktól mint pl rendszer használati díj
Nem szarik rá csak nem interneten kell bejelenteni!
Személyesen vagy telefonon érdemesebb, ugyanis az internetes ügyintézésnek nagyon hosszú akár 1-2 hónapos átfutása is lehet.(egy émász dolgozó jótanácsa)
"de nem igazán érdekelt mert nekem nem tesz kárt vele és nem emiatt fogok többet fizetni"
"Helyesen gondolkodó" állampolgárként ezt kell mondanom:
Pedig de, mert a lopást nem nyeli le a cég, hanem beépíti az árba. Ezért fúj-fúj csúnya tolvajok.
De valójában, ha egycsapásra felszámolnák az áramlopást, halálbiztos, hogy nem lenne olcsóbb az áram, ami most is drágább, mint a nyugati országokban.
Dehát egy gyarmat nem a népjóléti intézkedések gyakorlóiskolája, hanem a totális kifosztás intézménye.
második, te nyilván az a fajta vagy aki olyan kérdésekre vadászik, amelybe beleköthet... A KÉRDÉS NEM EZ VOLT!!!
ha meg annyi eszed nincs hogy a kérdésre válaszolj, akkor maradj csendben. Az áramlopók által okozott hiányt TE és ÉN fizetjük ki, közvetve! Szóval tényleg ne okoskodj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!