Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen fényképezőgépet ajánlan...

Milyen fényképezőgépet ajánlanátok 50000 Ft-ig?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 13:35
 1/9 anonim válasza:
komolyan akarsz fotózni, vagy csak kell egy digitális kompakt amivel lövöldözhetsz családi összejöveteleken?
2011. máj. 8. 10:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Komolyabban szeretnék,bár tudom ennyi pénzből nehéz lesz:(
2011. máj. 8. 12:22
 3/9 hümi válasza:
ha komolyabban szeretnél igazán jó masinával akkor használtam se fogsz ennyiért kapni.. de mondjuk 60e körül használtan én már nagyon jó gépeket szoktam látni, és nagyon szép állapotba is vannak, tartozékkal együtt.. analógok meg vannak olcsóbban is, csak azzal sok a macera, hogy filmes.. azt ajánlom, hogy nézegess olyan oldalokat ahol használtam lehet venni, én is sűrűn nézem mostanába hátha van vmi jó kapás :D am meg Nikon, Canon, Fuji Finepix, Sony szerintem eléggé jó tükörreflexes gépek : )
2011. máj. 8. 19:26
 4/9 anonim válasza:

Első vagyok én is ezt mondom tükörreflexes belépő szintű gép 100 000 alatt újonnan nincs, használtan is csak max 60-70ért

Viszont szét kell nézni használt filmes gépek között bár persze sokan fintorognak az analógra (én digitálisan fotózok... de egyre inkább húz a szivem az analóghoz, ott mindent te csinálsz meg van a varázsa... bár persze bele kell szokni főleg ha az előtt még sose volt a kezedben tükrös gép...)

Komolyabb fotózásra én a canont és a nikont emelném ki márkára a két legjobb ha az ember pénzt öl bele akkor már sztem e kettő közül kéne vmelyikbe mert ezeknek tényleg nagy és komoly múltjuk van fényképező téren

2011. máj. 9. 22:12
 5/9 anonim válasza:
A sok egyébb után-vénségemre- 6 éve vettem egy 6.1MP KODAK-ot akciósan 40 lepedőért(azóta ez már 20)Azóta nincsenek gondok és csalódások a fotózásnál.Egy 2GB SD kártya 1700Ft,és 1800 db fotó,vagy egy óra videó fér rá.Könnyű,és szórakoztató a digitális technikát megtanulni.
2011. máj. 10. 07:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ezeket nezd meg, es ne torodj senkivel, ha tetszik a tudasa akkor vedd meg!

Fujifilm FinePix S1800

Fujifilm FinePix S2500HD

[link]

[link]

Jo fenykepezest!

2011. máj. 11. 08:23
 7/9 stig válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Szerintem is a finepix a legjobb választás (blendét, záridőt stb mindent manuálisan állíthatsz, ha akarod és nem kell azt csinálnod "amit a gép mond"). Eddig csak pozitívat hallottam felőlük, én is ilyenre gyűjtök. a legolcsóbb az s1500, már 30 körül kaphatsz egy ilyet ;)
2011. máj. 11. 21:33
 8/9 anonim válasza:
Az enyémet!
2011. máj. 18. 13:53
 9/9 anonim válasza:

amit ti mutogattok neki az bridge gép... ha tényleg komolyan gondolja a fotózást akkor ne vegyen bridget mert hamar (pár hónapon belül) kinövi és már passzolná el, de annyit meg már nem fog érni... persze manuálisan állít rajta blendét, zárt, (talán white balance-ot is és iso-t nem tom sose volt bridge-em de ismerősömnek van és ő is hamar kinőtte) de se obi csere se semmi lehetőség

(én ajánlgattam feljebb az analóg tükröset)

2011. máj. 25. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!