Audio CD-nél megjeleníthető az ID3 kijelzés?
Pioneer CDJ 200 lejátszóról lenne szó. Még nem vettem meg de elég valószínű hogy nemsokára megfogom.
Azzal tisztában vagyok hogy a CDJ 200 már MP3-at is lejátszik,de nekem egyenlőre az Audio cd lenne a megfelelő jogosítási szempontból.
Sajnos ezen a gépen nincs íróprogam,majd otthon megnézem,de itt írnak róla,hátha használható:
Igen,tudom hogy van átalánydíj is,de az a baj hogy mivel első fizető lennék ezért sajnos nem 80 ezer lenne hanem több. :(
De ezt a témát egy másik kérdésben kiírtam,ha van rá véleményed,írj
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Csak hogy ne szegjük meg az oldal szabályait. :)
Mindenesetre:
Nero Express,Audio CD írás.A fájlok hozzáadása után rá kell kattintani egy fájlra és aztán oldalt a Tulajdonságokra.Ha az automatikusan kitöltött adatok nem felelnek meg,kézzel,egyenként kell átírni.
Hát nekem ott a tulajdonságokban ki van töltve az előadó és a cím is bármelyik zenére kattintok,tehát gondolom ez azt jelenti hogy automatikusan ráírja a CD Textet a lemezre.
Köszi utólsó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!