Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Audio CD-nél megjeleníthető...

Audio CD-nél megjeleníthető az ID3 kijelzés?

Figyelt kérdés
Tehát az audio cd re átkonvertált mp3 zeneszámok előadóját és címét meg tudja jeleníteni mondjuk egy cd lejátszóban?
2011. máj. 6. 12:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Aki itt hülyézte a másikat, jól beégett, mert ő a hülye. Igenis megfelelő CD lejátszó simán kiírja AUDI CD-n is a számcímeket,hiába mp3ból lett konvertálva! (Milyen dj CD -hez kérdezted?
2011. máj. 9. 10:25
 12/19 anonim ***** válasza:
hiszem, ha látom haver :) jöhet a kép, ami igazolja
2011. máj. 9. 10:31
 13/19 anonim ***** válasza:
A CD-text nem a kóbor apácák megtévesztésére lett kitalálva.Az,hogy mit hiszel,az a magánügyed,ha kép kell,keress magadnak........:)
2011. máj. 9. 10:50
 14/19 A kérdező kommentje:

Pioneer CDJ 200 lejátszóról lenne szó. Még nem vettem meg de elég valószínű hogy nemsokára megfogom.

Azzal tisztában vagyok hogy a CDJ 200 már MP3-at is lejátszik,de nekem egyenlőre az Audio cd lenne a megfelelő jogosítási szempontból.

2011. máj. 9. 10:54
 15/19 anonim ***** válasza:

Sajnos ezen a gépen nincs íróprogam,majd otthon megnézem,de itt írnak róla,hátha használható:

[link]

2011. máj. 9. 11:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha jogdíjjal akarsz zenélni, nem éri meg audio cd-kre matricákat venni. Van olyan, h általánydíj, kb 80ezer Ft egy évre, és BÁRMIT játszhatsz, akármilyen forrásból van. És akkor maradhat az MP3, hisz hiába konvertálod audio cd-vé, ugyse lesz túl jó minőség már.
2011. máj. 9. 13:11
 17/19 A kérdező kommentje:

Igen,tudom hogy van átalánydíj is,de az a baj hogy mivel első fizető lennék ezért sajnos nem 80 ezer lenne hanem több. :(

De ezt a témát egy másik kérdésben kiírtam,ha van rá véleményed,írj

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

Csak hogy ne szegjük meg az oldal szabályait. :)

2011. máj. 9. 14:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Mindenesetre:

Nero Express,Audio CD írás.A fájlok hozzáadása után rá kell kattintani egy fájlra és aztán oldalt a Tulajdonságokra.Ha az automatikusan kitöltött adatok nem felelnek meg,kézzel,egyenként kell átírni.

2011. máj. 9. 21:43
 19/19 A kérdező kommentje:

Hát nekem ott a tulajdonságokban ki van töltve az előadó és a cím is bármelyik zenére kattintok,tehát gondolom ez azt jelenti hogy automatikusan ráírja a CD Textet a lemezre.

Köszi utólsó :)

2011. máj. 9. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!